Veel gestelde vragen

Hier vindt u antwoorden op onze meest gestelde vragen

Een prijsindicatie aanvragen via Bouwspot gaat snel en eenvoudig. U geeft aan wat de bouwwensen zijn, waarna u binnen één minuut per mail een vrijblijvende prijsindicatie ontvangt. 

Naast het ontvangen van een prijsindicatie wordt u geïntroduceerd bij een van de gerenommeerde bouwpartners uit uw regio die zijn aangesloten bij het platform.

Zij nemen vervolgens contact met u op om de prijsindicatie en uw bouwwensen door te spreken.

Het proces is eenvoudig, gratis en vrijblijvend!

Bij het berekenen van uw bouwkosten doorloopt u de volgende 10 stappen:

  1. De afmetingen van het bouwproject
  2. Wel of geen heiwerk
  3. Het aantal deuren
  4. Het aantal kozijnen (bij benadering)
  5. Wel of geen verdiepingsvloer
  6. Inclusief of exclusief installaties
  7. De gewenste vloerbelasting
  8. Het aantal loopdeuren
  9. Wel of geen daklicht
  10. De branche waarin u actief bent

Veel bedrijven die denken aan een nieuw kantoor, bedrijfspand of magazijn verdiepen zich goed voordat ze bij een aannemer of bouwbedrijf een offerte aanvragen. Vaak is al bekend wat de uitstraling van het pand moet zijn, uit welke materialen de nieuwbouw bestaat, hoe groot de oppervlakte moet zijn en hoeveel verdiepingen het pand telt.

Het maken van een kostenraming is lastiger, toch is het juist handig om in de oriëntatie fase meteen al een indicatie van de bouwkosten in te kunnen zien. Daarom bestaat Bouwspot.com.

Toets daarom alvast de financiële haalbaarheid van uw bouwproject.

Via Bouwspot helpen wij bouwaanvragen te voorzien van een prijsindicatie en verbinden u aan een aannemer bij u uit de regio. U ontvangt dus een markconforme prijs en een professionele bouwer bij u uit de buurt.

Onze partners zijn allemaal professionele aannemers die in staat zijn om uw aanvraag te begeleiden en bouwen. Deze bouwbedrijven zijn geen eigenaar van dit platform maar maken deel uit van ons netwerk. 

Nog een vraag? Stel hem dan hier!

Voornaam *
Bedrijfsnaam
Telefoon
Achternaam *
E-mailadres *
Vraag *
Moment geduld...

of bel 0183 678 194