Over ons

Bouwspot is hét platform voor ondernemers die willen bouwen. Wij maken een match tussen de ondernemer die een pand wilt laten bouwen en een geschikte aannemer die kan ondersteunen om dit project uit te voeren.

Het platform levert dus twee diensten:

Het aanleveren van een marktconforme prijs voor ondernemers met bouwplannen op basis van het ingevulde 10 stappenplan

Ondernemers ontvangen binnen slechts 1 minuut een vrijblijvende (en kosteloze) prijsindicatie van hun bouwproject. Het enige wat zij hiervoor hoeven te doen is het invullen van het 10-stappenplan waarna de prijsindicatie razendsnel op de mail staat.  

Het koppelen van de aanvraag aan een professionele bouwer uit de buurt

Na het invullen van het 10-stappenplan wordt er gekeken naar een geschikte aannemer die dit bouwproject (bij wederzijdse interesse) zou kunnen uitvoeren. De aannemer ontvangt een mail, of kijkt op zijn portaal en ziet de lead direct verschijnen! Hierna kan contact worden opgenomen met de ondernemer om het verdere verloop van het project te bespreken.

Bouwspot matcht ondernemers en aannemers uit heel Nederland. Elke provincie wordt namelijk vertegenwoordigd door minimaal twee partners van Bouwspot. Zo is er altijd een passende aannemer voor uw project bij u in de buurt.

Bouwen begint bij Bouwspot!

Voordelen Bouwspot tool

Voor ondernemers:

✔ Vrijblijvende prijsindicatie
✔ Binnen één minuut in uw mailbox
✔ Uitgebreide uitleg mogelijk van potentiële aannemer

Doorloop het stappenplan

Voor aannemers:

✔ Relevante leads in de regio
✔ In een paar stappen ingeschreven
✔ Eenvoudig inzicht in de leads

Word partner