Utiliteitsbouw

Wilt u een utiliteitsgebouw laten bouwen? Bij het laten bouwen van een utiliteitsgebouw zijn heel wat factoren om rekening mee te houden. Hierdoor is het ook lastig om een duidelijk beeld van de prijs te krijgen.

Utiliteitsgebouwen worden gedefinieerd als alle bouwwerken die geen woonbestemming hebben. Deze gebouwen komen voor in verschillende vormen zoals bedrijfspanden, industriële gebouwen, kantoren, scholen, showrooms, winkelpanden, garages en recreatievoorzieningen.

Energielabel voor utiliteitsbouw

Panden die vallen onder de noemer utiliteitsbouw moeten volgens het Bouwbesluit voldoen aan een aantal eisen op het gebied van zuinig energieverbruik. Alleen dan wordt er voor deze gebouwen een energielabel afgegeven. De eisen worden regelmatig aangescherpt en zijn afhankelijk van de functie van het gebouw. Conventionele maatregelen zijn vaak niet meer afdoende om voldoende energiebesparing te realiseren.

Wist u dat een aannemer u volledig kan ontzorgen?

Aannemers kunnen u bij de bouw van een utiliteitsgebouw volledig ontzorgen. Zo zorgen zij er niet alleen voor dat het gebouw daadwerkelijk wordt gebouwd maar kunnen zij ook bijkomende zaken voor u regelen zodat u zich daarover niet meer druk hoeft te maken.

Voorbeelden:

-          Vereiste brandveiligheidsnormen

-          Vergunningen en gemeentelijke bestemmingsplannen

-          Eisen Arbowet

-          Milieuwetgeving

-          Alle andere overheidszaken

Uw kostenraming binnen één minuut?

Wilt u een kostenraming van uw utiliteitsproject? Begroot uw bouwplan en ontvang binnen één minuut een indicatieve offerte met de Bouwspot tool. Dit doet u aan de hand van 10 eenvoudige stappen, waarna u uw prijsindicatie direct in uw mailbox ontvangt.

Vul het 10-stappenplan in