Magazijn voor transport en logistiek

Wilt u een magazijn voor transport en logistiek laten bouwen? Bij het laten bouwen van een magazijn voor transport en logistiek zijn heel wat factoren om rekening mee te houden. Hierdoor is het ook lastig om een duidelijk beeld van de prijs te krijgen.

Een magazijn voor transport en logistiek is een bouwwerk die geen woonbestemming heeft. Hierdoor wordt het gedefinieerd als een utiliteitsgebouw. Andere vormen daarvan zijn bijvoorbeeld bedrijfspanden, kantoren, showrooms, winkelpanden en garages.

Energielabel voor utiliteitsbouw

Er moet aan een aantal eisen op het gebied van zuinig energieverbruik worden voldaan als panden onder de utiliteitsbouw vallen. Deze eisen zijn gebaseerd op de functie van het gebouw en worden regelmatig aangescherpt. Conventionele maatregelen zijn vaak niet meer afdoende om voldoende energiebesparing te realiseren. 

Wilt u volledig ontzorgd worden door een aannemer?

Aannemers kunnen vele taken voor u uit handen nemen waardoor u volledig ontzorgd wordt. Bij de bouw van een utiliteitsgebouw zorgen aannemers er namelijk niet alleen voor dat het gebouw gebouwd wordt, maar dat ook bijkomende zaken voor u worden geregeld. Zo hoeft u zich daar niet druk meer over te maken!

Voorbeelden hiervan zijn:

-          Vereiste brandveiligheidsnormen

-          Vergunningen en gemeentelijke bestemmingsplannen

-          Eisen Arbowet

-          Milieuwetgeving

-          Alle andere overheidszaken

Binnen één minuut een prijsindicatie?

Wilt u een kostenraming van uw utiliteitsproject? Begroot uw bouwplan en ontvang binnen één minuut een indicatieve offerte met de Bouwspot tool. Dit doet u aan de hand van 10 eenvoudige stappen, waarna u uw prijsindicatie direct in uw mailbox ontvangt.

Vul het 10-stappenplan in