Kantoren

Wilt u een nieuw kantoorpand laten bouwen? En bent u benieuwd naar de kosten? Maak dan gebruik van ons 10-stappenplan waarmee u binnen 1 minuut een prijsindicatie ontvangt!

Het pand als visitekaartje voor uw bedrijf

Uw kantoorpand is allang niet meer enkel een plaats waar gewerkt wordt, maar dient ook als visitekaartje van uw bedrijf. Een nieuw kantoorpand moet representatief zijn voor wat u doet en moet qua uitstraling stroken met uw bedrijfsvisie en bedrijfscultuur.

Een flexibele werkplek

Naast de uitstraling aan de buitenkant, is de inrichting van het kantoor ook belangrijk. Tegenwoordig wordt er steeds meer thuisgewerkt en dienen kantoren allang niet meer als 9 tot 5 werkplek. Aan de hand van deze trend kan gesteld worden dat het van belang is dat kantoren flexibel worden ingericht met bijvoorbeeld projectwerkplekken, vergaderruimtes en ontmoetingsplekken.

Binnen 1 minuut een prijsindicatie in uw mailbox?

Door de vele mogelijkheden zijn de prijzen per project verschillend en uiteenlopend. Om een beeld te krijgen van de prijs van uw kantoorpand, hoeft u slechts één minuut de tijd te nemen. Gebruik de tool van Bouwspot!

Vul ons 10-stappenplan in!