Bedrijfsverzamelgebouw

U wilt een gedeeld kantoorpand laten bouwen met meerdere ondernemers? Hier zitten verschillende voordelen aan verbonden, maar het is allereerst belangrijk om een duidelijk plan te hebben en inzicht te hebben in de prijs.

Een bedrijfsverzamelgebouw laten bouwen

Een goede voorbereiding is bij de bouw van een bedrijfsverzamelgebouw van groot belang. Bij zo’n project zijn namelijk meerdere gebruikers waar rekening mee moet worden gehouden, waardoor verschillende wensen en behoeften samenkomen.

Een bedrijfsverzamelgebouw wordt steeds populairder. Met name kleinere bedrijven en zzp’ers maken gebruik van een pand met meerdere bedrijfsunits die gedeeld wordt met andere ondernemers. Des te belangrijker is het dat alle belangen in kaart worden gebracht voor het bouwen van een bedrijfsverzamelgebouw die voor alle partijen aan de wensen voldoet.

De voordelen van een bedrijfsverzamelgebouw

-          Lagere bouwkosten per ondernemer

-          Lagere huur per ondernemer

-          Ondernemers onder één dak schuiven elkaar eerder opdrachten toe

-          Ondernemers onder één dak kunnen gebruik maken van elkaars kennis en expertise

-          De beschikking over kantoorruimte op maat

-          Flexibele (en makkelijk opzegbare) huurcontracten

Ondersteuning bij het in kaart brengen van kosten

De Bouwspot tool helpt u bij het in kaart brengen van de kosten die de bouw van een bedrijfsverzamelgebouw met zich meebrengt. Juist voor een project waar meerdere belanghebbenden samenkomen is het belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten.

Dus wilt u een bedrijfsverzamelgebouw laten bouwen en bent u benieuwd naar de kosten? Maak dan gebruik van ons 10-stappenplan! Met dit 10-stappenplan ontvangt u binnen 1 minuut uw prijsindicatie!

Krijg een prijsindicatie!