Bedrijfspand voor metaalindustrie

Wilt u een bedrijfspand voor metaal industrie laten bouwen? Bij de bouw van een bedrijfspand voor metaal industrie komen verschillende factoren kijken door bijvoorbeeld wetgevingen en vergunningen. Hierdoor kan het een complex proces zijn om zo'n bedrijfspand te laten bouwen en daarnaast ook nog een reële inschatting te maken van de kosten die het project met zich meebrengt.

Een bedrijfspand voor metaal industrie is een bouwwerk zonder woonbestemming. Alle bouwwerken zonder deze bestemming worden gedefinieerd als een utiliteitsgebouw. Andere vormen van deze gebouwen zijn onder andere bedrijfspanden, kantorenshowrooms, winkelpanden en garages.

Energielabel voor utiliteitsbouw

Wanneer panden tot de utiliteitsbouw worden gerekend, moeten deze aan een aantal eisen op het gebied van zuinig energieverbuik voldoen. De hoeveelheid en het soort eisen wordt bepaald aan de hand van de functie van het gebouw. Deze worden regelmatig aangescherpt. Conventionele maatregelen zijn vaak niet meer afdoende om voldoende energiebesparing te realiseren. 

Laat taken uit handen nemen door een aannemer

Vele taken omtrent de bouw van een utiliteitsgebouw kunnen verzorgt worden door de aannemer waardoor er behoorlijk wat uit handen wordt genomen. Hierdoor heeft u geen omkijken naar deze taken. De aannemers zorgen er bij de bouw van een utiliteitsgebouw niet enkel voor dat het gebouw wordt gebouwd, maar ook dat bijkomende zaken voor u worden geregeld. Hoe ideaal is dat?

Voorbeelden hiervan zijn:

-          Vereiste brandveiligheidsnormen

-          Vergunningen en gemeentelijke bestemmingsplannen

-          Eisen Arbowet

-          Milieuwetgeving

-          Alle andere overheidszaken

Binnen één minuut een prijsindicatie?

Wilt u een kostenraming van uw utiliteitsproject? Begroot uw bouwplan en ontvang binnen één minuut een indicatieve offerte met de Bouwspot tool. Dit doet u aan de hand van 10 eenvoudige stappen, waarna u uw prijsindicatie direct in uw mailbox ontvangt.

Vul het 10-stappenplan in