Bedrijfspand voor chemische industrie

Wilt u een bedrijfspand voor chemische industrie laten bouwen? Als je een bedrijfspand voor chemische industrie wilt laten bouwen, zijn er heel wat factoren waar je rekening mee moet houden. Door deze complexiteit is het lastig om zelf in te schatten hoeveel de bouw gaat kosten.

Een bedrijfspand voor chemische industrie is een bouwwerk zonder woonbestemming. Alle bouwwerken zonder deze bestemming worden gedefinieerd als een utiliteitsgebouw. Andere vormen van deze gebouwen zijn onder andere bedrijfspanden, kantoren, showrooms, winkelpanden en garages.

Energielabel voor utiliteitsbouw

Op het gebied van zuinig energieverbruik moet aan een aantal eisen voldaan worden als panden onder de utiliteitsbouw vallen.  De functie van het gebouw is leidend voor de eisen die gesteld worden. Deze worden daarnaast ook regelmatig aangescherpt. Conventionele maatregelen zijn vaak niet meer afdoende om voldoende energiebesparing te realiseren.

Volledige ontzorging door een aannemer?

Vele taken omtrent de bouw van een utiliteitsgebouw kunnen verzorgt worden door de aannemer waardoor er behoorlijk wat uit handen wordt genomen. Hierdoor heeft u geen omkijken naar deze taken. De aannemers zorgen er bij de bouw van een utiliteitsgebouw niet enkel voor dat het gebouw wordt gebouwd, maar ook dat bijkomende zaken voor u worden geregeld. Hoe ideaal is dat?

Voorbeelden hiervan zijn:

-          Vereiste brandveiligheidsnormen

-          Vergunningen en gemeentelijke bestemmingsplannen

-          Eisen Arbowet

-          Milieuwetgeving

-          Alle andere overheidszaken

In 10 stappen een schatting van de prijs?

Wilt u een kostenraming van uw utiliteitsproject? Begroot uw bouwplan en ontvang binnen één minuut een indicatieve offerte met de Bouwspot tool. Dit doet u aan de hand van 10 eenvoudige stappen, waarna u uw prijsindicatie direct in uw mailbox ontvangt.

Vul het 10-stappenplan in