Hoe werkt het?

Bouwspot heeft een handige tool ontwikkeld waarmee u razendsnel inzicht krijgt in de kosten van uw bouwproject. Met de tool berekent u in 10 stappen uw bouwkosten online.

Wanneer u er over nadenkt om een nieuw kantoor, bedrijfspand of magazijn te laten bouwen heeft u meestal al hele plannen gemaakt. U heeft al een beeld in uw hoofd over de uitstraling van het pand, de oppervlakte, de verdiepingen en de materialen. Maar aan de uitvoer van uw plannen hangt een prijskaartje en dat is een lastig punt: het maken van een kostenraming is niet eenvoudig.

Om meer inzicht te krijgen in de kosten van uw bouwproject is het bij veel bedrijven al gauw een vereiste dat u een offerte aanvraagt en dat is juist iets wat u niet wilt. U bent zich aan het oriënteren en wilt daarbij niet direct vastzitten aan een offerte. Daarom heeft Bouwspot een tool ontwikkeld waarmee u binnen één minuut inzicht heeft in de kosten van uw project. En dat geheel vrijblijvend!

10-stappenplan voor uw prijsindicatie

De tien stappen die u moet doorlopen, gaan over uw wensen. Welke afmetingen krijgt uw bouwwerk? Hoeveel kozijnen wilt u geplaatst hebben? En in welke branche bevindt uw bedrijf zich? Dit is een greep uit de vragen die door middel van meerdere keuzeopties beantwoord dienen te worden. 

Naast deze tien stappen geeft u vergelijkbare projecten op, zodat deze kunnen worden gebruikt om een beeld te creëren.

Als laatste vult u uw persoonlijke gegevens in zodat u de prijsindicatie binnen een minuut op de mail heeft staan. De aanvraag wordt vervolgens verwerkt door een aannemer bij u uit de buurt die contact op zal nemen om het voorstel vrijblijvend verder toe te lichten.

Ik wil een vrijblijvende prijsindicatie

Voor deze panden kunt u een prijsindicatie krijgen

U kunt een raming van de bouwkosten online laten berekenen van de volgende bedrijfspanden: